Landelijke Verkoop Makelaars Pouya Makelaardij

De landelijke makelaars van Pouya Makelaardij kennen Nederland van stadsrand tot stadshart. Bovendien zijn we helder. Geen kleine lettertjes en optionele pakketten. Wel een duidelijke, persoonlijke verkoopstrategie.

 

Als verkoopmakelaar zorgen wij ervoor dat je de beste prijs voor je huis krijgt. We weten wat er te koop is in welke omgeving dan ook en wat een huis mag kosten of op moet leveren. Dat maakt jouw onderhandelingspositie sterk.

Snel en Winstgevende Verkoop

 

Kennis van de lokale markt is essentieel om tot een winstgevende verkoop te komen. Dat begint al bij het bepalen van een goede vraagprijs. Wij als verkoopmakelaar voeren een gratis waardebepaling voor je uit en toetsen je woningwaarde aan die van andere verkochte huizen bij jou in de buurt. Zo krijg je altijd een reëel beeld van wat de verkoop kan opleveren.


Juridisch en administratief 100% geregeld

 

Woningverkopen zijn vaak complex met een combinatie van zowel administratieve, fiscale als juridische facetten waar rekening mee gehouden dient te worden. Pouya verkoopmakelaars begeleiden het volledige verkooptraject en nemen veel werk en zorgen uithanden. U kunt rekenen op deskundige adviezen.

  

Courtage van Pouya Makelaardij (Tarieven)                              

Wij hanteren over vaste, zeer scherpe en duidelijke prijzen. Bij ons hoeft u nooit zorgen maken over onduidelijke en verrassende facturatie.   

 


Verkoop Kosten

                                                  _____________________

         

Pouya Makelaardij verkoopt jouw huis voor een vast all-in tarief op basis van de verkoopprijs, met een minimum van €2.750 euro

 

* Vanaf € 200.000 hanteren we scherpe maatwerk tarieven*

 

Prijsklasse

 Courtage 

 In euro's

Tot 200.000 

 1,7%

 € 2.750

Tot 300.000

 1,3%

 € 3.270

Tot 400.000

 1,1%

 € 3.970

Tot 500.000

 1,1%

 € 4.810

Tot 600.000

 1,0%

 € 5.930


Aankoop Kosten

                                                    ____________________

 

Pouya Makelaardij helpt u bij het aankoop van uw droomhuis tegen een vaste vergoeding van €1.499 euro.

 

 

*Dit is all-in tarief op basis van onbeperkt bezichtigingen en bieden op diverse huizen.*Neem vrijblijvend eens contact met ons op om samen te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Je bereikt ons via WhatsApp en Info@Pouya-Beta.nl . Vind je het prettiger dat wij met jou contact opnemen? Vul je gegevens in, dan nemen wij snel contact met je op.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.