Gratis en geheel vrijblijvend Hypotheekadvies

 

Een huis op het oog of nog aan het oriënteren? Dankzij ons hypotheekadvies op maat kunt u uw droomhuis aanschaffen

 

Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend. U bespreekt samen met de hypotheekadviseur uw wensen en mogelijkheden.

 

Het kopen van een woning en afsluiten van de juiste hypotheek is een belangrijke stap in uw leven. Bij ons krijgt u onafhankelijk advies waarbij uw belang gegarandeerd voorop staat. 

 

De adviseurs van Pouya-Beta Complex hypotheekadvies gaan voor u op zoek naar een scherpe rente, maar ook de risico's van overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Wij bekijken welke financieringsvorm het beste bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

 

Door diverse factoren in acht te nemen komen wij uit bij een hypotheekadvies die optimaal aansluit bij uw persoonlijke situatie. Dat doen wij nu en blijven wij voor u ook bewaken tijdens de gehele looptijd van uw hypotheek.


 

Welke situatie past het best bij u?

 

Eerste woning kopen, volgende woning kopen en of hypotheek oversluiten

 

Gaat u uw eerste woning kopen, wilt u uw huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of gaat u een nieuwe woning betrekken? Wij vergelijken meer dan 35 geldverstrekkers voor u en geven voor elke situatie een passend advies.


 

Tarieven

 

Hypotheekadvies: €2.500

 

Alles-in-1- Woon Pakket (hypotheekadvies + aankoopmakelaar service): €3.500

Nationale Hypotheek Cheque

 

€ 500,- in vijf minuten verdiend!

 Je kent vast iemand in uw omgeving die:

 • bezig is met een huis te kopen of te verkopen;
 • van plan is te gaan verbouwen, of;
 • niet tevreden is over de huidige hypotheek.

 

Als dat zo is dan kunnen we je feliciteren, je kunt simpel € 500,-        verdienen! Je hoeft hiervoor alleen even de gegevens van de            mogelijke hypotheekrelatie en je eigen gegevens achter te laten in    het formulier op deze pagina.

 

Wat moet je voor die  € 500,- doen? Win Win situatie

 

Bijna niets. Vul de gegevens van de mogelijke hypotheekrelatie in    in het onderstaande formulier. Wordt de hypotheek werkelijk door  Beta Complex afgesloten dan ontvang je een week na notarieel  transport € 500,- van ons. Zo verdien je in 5 minuten € 500,- om  bijvoorbeeld  heerlijk uit eten te gaan, snel verdiend toch? Tevens  zal je  aangebrachte relatie blij zijn met je vriendendienst. Ook  krijgt je aangebrachte relatie ook €500 korting op zijn/haar    hypotheekadvies.

 Actievoorwaarden

 

 • De cheque dient geclaimd te worden voor aanvang van het eerste persoonlijke gesprek met de aangebrachte relatie, uiterlijk ter plekke tijdens het eerste persoonlijke gesprek.
 • Cheques die worden ingediend nadat het eerste persoonlijke gesprek heeft plaats gevonden worden niet gehonoreerd.
 • Er wordt maximaal 1 cheque per aangebrachte relatie uitbetaald, indien de relatie meerdere malen is aangebracht zal dit plaats vinden op basis van datum van ontvangst.
 • Indien er in een eerder stadium al contact is geweest tussen Pouya-Beta Complex en de aangebrachte relatie zal er geen uitbetaling plaats vinden.
 • Actie geldt alleen voor nieuwe hypotheken waar onze adviesnota conform Dienst Verlening Document wordt gerekend en waar tenminste notarieel transport voor nodig is.
 • Uitbetaling van het geldbedrag vindt plaats binnen 1 week na notarieel transport, mits de betaling van de adviesnota is voldaan.
 • Cheque kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties, bijvoorbeeld projectaanbiedingen vanuit Beta-Complex.
 • De huidige hypotheekcheque vervangt hierbij alle eerder uitgebrachte cheques.
 • Bij vermoeden van fraude of onjuist handelen heeft Beta-Complex het recht de cheque niet uit te betalen.
 • Alle samenwerkende partijen en personen van Beta-Complex zijn uitgesloten van deze actie.

 

Door deel te nemen aan de actie gaat de deelnemer akkoord met  deze voorwaarden.

 

Pouya-Beta Complex kan om organisatorische of  juridische/wettelijke redenen bepaalde onderdelen van dit  reglement wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere  kennisgeving achteraf.

 

Ja, graag verdien ik €500

 

Mijn tip voor € 500,- is de volgende potentiële hypotheekrelatie:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Plan nu uw vrijblijvende bel/videoafspraak met een hypotheek adviseur

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.