Bijlessen vwo, havo, vmbo

Algemene informatie over onze bijlessen

Bijles nodig? Wij helpen je graag. Met ons één-op-één onderwijs krijg je de nodige aandacht om alles te leren en om al je vragen te stellen. onze ervaren docenten leggen je precies uit welke onderdelen je voor je toets moet kennen en leren en welke onderdelen je eventueel kan overslaan. Als gevolg hiervan maken onze leerlingen hun tentamen zonder te stressen. Onze gestructureerde werkwijze zorgt ervoor dat je enthousiast raakt over bètavakken. Wij hebben altijd tenminste de volgende drie hoofddoelen in onze gedachte: het verbeteren van jouw schoolprestatie, het verhogen van je zelfvertrouwen en je motiveren met het oog op bètavakken. Wij bieden bijlessen voor op verschillende niveaus en kunnen je ook helpen met je huiswerk. Wat ons bijzonder maakt is dat wij je voorbereiden op het manier waarop getoetst wordt. Jouw persoonlijke bijlesdocent zal eerst grondig analyseren welk delen van het vak je beheerst, zodat je tijd bespaart voor het leren van andere onderwerpen.

Waarom bijlessen bij Pouya-bèta?

  • Persoonlijke matching binnen 2 dagen dat is gebaseerd op je behoeften.
  • Persoonlijke contact met je bijlesdocent, waarbij jullie zelf afspreken over de tijd en locatie van de bijles. Meestal worden de bijlessen bij jou thuis of in een bibliotheek gegeven, maar soms kan dat ook op een van de universiteiten in Amsterdam.
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Geen opzegtermijn en gratis inschrijving.

Voor wie zijn onze bijlessen bedoeld?

  • Studenten die een vwo-, havo- of vmbo-opleiding volgen.
  • Studenten die zich willen voorbereiden op een toetsweek of centraal examen. 
  • Studenten die moeite  hebben met een bepaalde bètavak of alleen een bepaald onderwerp van een vak.

Scheikunde 

Weten zonder iets te zien ligt in het hart van Scheikunde. Onze docenten zullen als eerst ervoor zorgen dat je basis verstevigd is. Daarna wordt alles van je lesboek zodanig uitgelegd dat je het begrijpt en kan toepassen. Van molverhoudingen tot zuur-basereacties tot redoxreacties, alles zal worden besproken, zodat je niet alleen voor je toetsen goed scoort, maar ook voorbereid bent op je examens.

Natuurkunde

In natuurkundeboeken wordt natuurkunde meestal te abstract uitgelegd, waardoor het moeilijker wordt om het vak te doorgronden. In jouw bijlessen zorgen onze docenten ervoor dat je de werkelijkheid achter natuurkunde ziet en het plezier voelt dat met natuurkunde moet komen. Je krijgt ervaren en professionele docenten die ervoor zorgen dat je zonder moeite alles op school kan volgen, zodat je een hoog cijfer op school kan scoren.

Biologie

Vind je dat biologie veel stof bevat? Je bent niet de enige! In jouw bijlessen zullen alle biologieonderwerpen tot sprake komen. Ook oefen je met verschillende soorten vragen, zodat je weet hoe toetsen eruit kunnen zien. Dat is bij biologie vooral belangrijk, omdat de vragen heel verschillend kunnen zijn in hoe je antwoord moet geven. Jouw ervaren bijlesdocent zal ervoor zorgen dat je alle benodigde kennis hebt om je toetsen goed af te ronden.

Wiskunde ( A en B )

Of je nu moeite hebt met algebra, meetkunde, goniometrie of analyse, dan helpen wij  je graag meer kennis op te doen. Je verstevigt de basis voor je bètabegrip, die nodig is in alle bètavakken. Onze wiskundedocenten weten wat ze jou moeten leren zodat je het beste uit dit vak kan halen. Daarnaast leer je alles wat nodig is om hogere cijfers te halen op school. Wij willen ervoor zorgen dat je je toetsen goed afrondt, en ook dat je enthousiast raakt over de vak wiskunde.


Inschrijving 

 

Kandidaten die zich willen aanmelden voor onze Bijlessen kunnen mailen naar: info@Pouya-Beta.nl of zich rechtstreeks inschrijven door het invullen van het inschrijvingsformulier. U kunt het prijzenoverzicht van onze examentraining vinden onder het veld tarieven

 

Als u nog aanvullende vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via:

 

info@Pouya-Beta.nl