Vwo/ havo/ vmbo Examentraining

Algemene informatie examentrainingen

Zit jij op vwo, havo of vmbo en heb je binnenkort examens? Wil je met zekerheid en weinig stress de examenzaal binnenlopen en zeker zijn dat je gaat slagen?

Met onze examentrainingen voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie zal je niet alleen je examens goed afsluiten, maar ook goed voorbereid zijn voor je vervolgstudie. Binnen 3 dagen bereiden wij je voor op je examens. Daarna hoef jij je geen zorgen meer te maken over je examens. Bij examentrainingen behandelen we alleen de onderwerpen dat nodig zijn voor het examen en niet de overbodige onderwerpen.

Voor wie zijn de eindexamentrainingen bedoeld?

  • Studenten die binnenkort eindexamens hebben.
  • Studenten die willen doorstuderen in het voorgezet onderwijs, waarvoor ze dus een hogere gemiddelde cijfer moeten hebben.
  • Studenten die met een mooi cijferlijst willen doorstuderen.
  • Studenten die in een korte tijd voorbereid willen zijn voor hun examens.

Waarom een examentraining bij Pouya-Bèta volgen?

Bij ons krijg je lessen van docenten die niet alleen willen dat je gaat slagen, maar ook dat je enthousiast raakt over de vakken dat je volgt. Je krijgt les van ervaren docenten die weten hoe het examen eruitziet en hoe groot het verschil is ten opzichte van schoolexamens. Daarnaast word je bij ons voorbereid op basis van de syllabus, opgezet door het CvTE. Ook leer je wat de valkuilen zijn, hoe je ze kan vermijden en hoe je het beste examenvragen kan beantwoorden om de meeste punten te krijgen.

Wiskunde (A en B)

Vind je wiskunde moeilijk op te vatten? OF is het gewoon niet jou ding? Bij ons krijg je wiskundelessen van docenten die jou willen helpen om voor je wiskunde-examen te slagen. Je maakt voorbeeldopgaven die nagekeken en besproken zullen worden. We behandelen alles wat nodig is om jou voor je examens te laten slagen. We zorgen ervoor dat je niet alleen weet waar alles overgaat, maar ook een mentale voorstelling hebt van wat er moet gebeuren in een opgaven.

Biologie

 

Pouya-Bèta biedt examentraining waarmee je specifiek voor de biologie examen wordt voorbereid. Wij behandelen alle onderwerpen dat in het examen wordt getoetst, wat veel minder is dan van wat je op school hebt geleerd, want niet alles wordt getoets op het examen. Daarnaast maak je natuurlijk oefenopgaven op jouw gewenste niveau, zodat je ook genoeg basis hebt voor je vervolgstudie. Na de training zul je de de niet alleen examenzaal binnenlopen, maar ook positief verlaten

Scheikunde

Heb je binnenkort je scheikunde-examen? Dan bereiden wij je voor, zodat je met een dikke voldoende voor je examen kan slagen. Alles wat je moet leren, zal worden behandeld en daarna maak je examenopdrachten, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Tijdens de examentraining besteden we ook aandacht aan hoe je op een slimme manier de meeste punten kunt halen en welke valkuilen er zijn. Wij zorgen kort gezegd ervoor dat je positief blijft over je examens, net als een proton!

Natuurkunde

 

De Natuurkunde is theoretisch, maar de pret is echt! Dat is niet wat je vóór de examens tegen jezelf zegt, maar het is wel de waarheid. Bij ons krijg je natuurkundelessen waarin je alle nodige stoffen leert dat je voor je examen moet weten. Daarnaast maak je examenopgaven, waarbij je zal zien dat  de vraagstelling van het examen anders is dan je gewend bent. Daarom zullen onze docenten met je alle vragen doornemen, zodat je met zekerheid de examenzaal ingaat.


Inschrijving 

Kandidaten die zich willen aanmelden voor onze Examentraining kunnen mailen naar: info@Pouya-Beta.nl of zich rechtstreeks inschrijven door het invullen van het inschrijvingsformulierU kunt het prijzenoverzicht van onze examentraining vinden onder het veld tarieven

 

Als u nog aanvullende vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via:

 

info@Pouya-Beta.nl